Zevendesues potencial i Letres se shkruar!

by Denisi

Post image for Zevendesues potencial i Letres se shkruar!

Disa foto janë të vlefshme sa mijëra fjalë. Imazhet e Que,Produktit të Plastic Logic mund të kursejnë këto mijëra fjalë

Que

Que

Megjithëse mendoj se lexuesit e dedikuar nuk do shkëputen dot lehtë nga letra e shkruar ky produkt i Plastic Logic është shumë tundues, thjesht pasi është i pari që të jep iluzionin e leximit të një letre të shkruar (shikoni sa i hollë është 🙂 )

Do dëshironit Que tuaj?

(via.. AllThingsDigital)

{ 6 comments… read them below or add one }

Rubin November 7, 2009 at 1:38 am
Indrit Maraku November 7, 2009 at 4:54 pm

Kam pershtypjen se Tablet i Apple do jete shume i ngjashem dhe ndoshta me me shume opcione… gjithsesi, mendoj se asnjera nuk do arrije te zevendesoje letren: nuk ka ndodhur asnjehere ne historine e mediave!
Plus, sado i holle qe te jete, te prekesh letren eshte nje ndjesi qe asnje ekran, sado modern, nuk mund te ofroje… te pakten tani per tani 🙂
.-= Indrit Maraku´s last blog ..“Mistreci” Mero Baze dhe liria e shtypit ne Shqiperi =-.

Reply

Einar November 7, 2009 at 6:36 pm

Mendoj se ne te ardhmen nuk do perdoret me letra e shkruar, gazetat nuk do perdoren me (te pakten jo ne te njejten menyre si perdoren tani) dhe mendoj se kalimi do behet ne momentin qe do gjendet menyra se si gazetat e tanishme te mos humbasin nga ky tranzicion!

Mendoj se nuk behet fjale per ndjesi por per ndryshim, nese orientohet fitimi ne ate drejtim atehere te gjithe do kalojne, pa llogaritur ndjesite 😛

Reply

Valmir November 7, 2009 at 11:48 pm

Përgjithësisht mendoj që letra është e pazëvëndësueshme, mjet që përdorët çdo ditë dhe shumë i nevojshëm, pajtohem me atë që thua Einar por duhet kohë që të kemi në dorë letrat apo gazetat si paisje elektronike…
Por teknelogjia gjdo ditë po avansohet dhe nuk i dihet 😀

ALBeagle – Valmiri

Reply

Rubin November 8, 2009 at 1:49 am

Ne fakt kushton me pak te dergosh nje email sesa te dergosh kete leter me poste, pra fizikisht.

Edhe dicka tjeter, nese duhet te mbrojme natyren, nuk duhet te shkruajme me ne leter, sepse dihet nga e ka prejardhjen letra.

Pra teknologjia e informacionit, ndihmon ne uljen e kostos dhe ne mbajtjen paster te mjedisit.

Reply

Granit November 9, 2009 at 2:00 pm

Per mendimin tim do vije koha qe ne do te kemi problem te shkeputemi nga ky zevendesues potencial i letres ne diqka edhe me digjitale dhe me te perparuar. Thjesht ne po shkojme drejt nje bote qe do te jete me shume virtuale sesa nje bote si kjo qe po e jetojm sot. Nuk e di, me duket tek mbreti3gut e pata pare nje video rreth Microsoft Labs per 2014 nqs nuk gaboj dhe ishte fantazi vetem ta shikoje.

Gjithe te mirat
Graniti

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: