YouTube, nje truk fantastik

by Denisi

Nese deshironi te tregoni nje pjese specifike te nje videoje ne YouTube, ju mund ta beni. Per shembull,

– Roykosop – Remind me

http://www.youtube.com/watch?v=lBvaHZIrt0o#t=2m05s

E shikoni pjesen “#t=2m05s” ne fund te url-se ? Ne kete menyre linku do ju dergoje direkt 2 minuta e 5 sekonda brenda videos.

Linkimi ne nje pjese te caktuar te videos mund te jete shume e nevojshme – mund te ju sherbeje qe te tregoni pikerisht pjesen qe deshironi personave, qe ti do u dergosh linkun.

Kjo keshille eshte dhene nga Matt Cutts , i cili punon per grupin e permiresimit te motorrit te kerkimit ne Google, ne menyren e mesiperme shpjegon se si eshte e mundur te linkosh ne nje minute dhe sekonde te caktuar te videos.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: