Weblog Award 2009 anullohet!

by Einar

weblog award 2009

Weblog Awards 2009

Resurset e nevojshme për të përballuar votimin masiv të 2008 nuk kanë mjaftuar. Serverat dhe bandwith i nevojshëm për të hapur votimin për 2009 me sa duket kërkojnë javë të tëra për tu vënë në dispozicion të votuesve.

Më mirë se sa të vazhdonim, me një kompeticion i cili kishte mundësi të larta falimentimi teknik, zgjodhëm që këtë vit konkurimi të anullohet!

Kjo ka qënë deklarata dhe arsyeja për të cilën janë anulluar votimet e çmimit Weblog Award 2009.

Personalisht jam i zhgënjyer, më pëlqente ky award!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: