Vjeshta po afron.

by Einar

Post image for Vjeshta po afron.

Vera po ikën dhe po i lë vendin Vjeshtës. Plazhi tashmë dalë-ngadalë do boshatiset, çadrat do mbyllen, shazllonet do mbushin sërish bodrumet dhe e përditshmja do rikthehet në jetën tuaj. Nëse ju jeni si shumë të rinjë shqiptarë që jetojnë në Tiranë, mund të mendoni se nuk ka shumë për të bërë rreth e rrotull qytetit.

Këtu janë disa ide të thjeshta për të marrë një iniciativë dhe për të kaluar një ditë ndryshe nga te tjerat, larg kafeneve të cilat janë transformuar ne shtëpi të dyta.

Dëshironi të argëtoheni?
Mund të shikoni një film.

Argëtim & Jetë Nate

Fokusi juaj është biznesi?
Pse jo një panair.

Evente Biznesi

Jeni të apasionuar pas sportit?
Një ekskursion malor ju vjen në ndihmë.

Sport & Lojra

Preferoni një ekspozitë?
Kultura e mendjes duhet të jetë e nënshtruar në zemër.

Art & Kulturë

Ja pra që monotonia mund të largohet me një seri të ndryshme aktivitetesh…

{ 1 comment… read it below or add one }

Arbeni September 24, 2012 at 8:45 pm

Shume interesante

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: