Vendi më i mirë për të shkarkuar muzikë (ligjërisht)

by Einar

Post image for Vendi më i mirë për të shkarkuar muzikë (ligjërisht)

Dëshironi të pasuroni librarinë tuaj muzikore? Kjo faqe ju ofron një sasi të konsiderueshme këngësh falas të cilat mund ti shkarkoni në mënyrë ligjore.

Bëhet fjalë për Free Music Archive. Ajo është një bibliotekë interaktive e cila ju lejon të shkarkoni në mënyrë ligjore audio me cilësi të lartë.

Mund të zgjidhni sipas kategorive/rrymave.

Nga ana tjetër mund ti hidhni një sy dhe alternativave të tjera që ju lejojnë të shkarkoni këngë falas si psh Sound Owl (libraria e të cilës nuk duket shumë e pasur me këngë por shpejtësia është e lartë) dhe si version mobile për telefonat tuaj mund ti hidhni një sy këtij motorrit të kërkimit Tiny Mp3.

{ 1 comment… read it below or add one }

rinstinkt December 18, 2012 at 6:41 pm

Duhet të shikoni edhe këtë: http://www.jamendo.com

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: