Vdekja e Gazetave/Revistave?

by Einar

Post image for Vdekja e Gazetave/Revistave?

Me sa duket në video foshnja arrin të kuptojë ndërfaqen e përdoruesit të iPad (edhe kur ajo është kokë-poshtë), por ngatërrohet me një revistë e cila nuk i përgjigjet klikimeve të saj.

Eshtë thjesht një video humoristike? Apo një paralajmërim (ndoshta) për fatin e letrës se shkruar?

(linku i videos via SpOff)

{ 1 comment… read it below or add one }

Familja October 17, 2011 at 5:50 pm

Ka mundesi qe kjo mund te jete vdekja e avashte e letres, megjithse nuk mund te dali plotesisht jashte funksionitm por gjithsesi per revista dhe gazeta ka mundesi, une personalisht kam vite qe nuk kam blere me as revista dhe as gazeta.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: