Top 40 kenget nga Twittosfera

by Einar

Post image for Top 40 kenget nga Twittosfera

Për të gjithë të apasionuarit e muzikës tashmë një shërbim i ri interesant ofron 40 këngët më të dëgjuara nga përdoruesit e Twitterit.

Paraqitja e këngëve është shumë e thjeshtë në formë liste të numëruar e cila ndryshon sipas popullaritetit që një këngë e caktuar arrin në twitter.

Designi i faqes është shumë i thjeshtë dhe efektiv selektimi i këngëve me sa duket bëhet në bazë të numrit të postimit të tyre, sa më shumë herë një këngë postohet aq më lart në klasifikim pozicionohet.

Faqja në fjalë është TopForty.

Ps: Mos harroni të na ndiqni në Twitter tek @eklipsi.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: