The XX eksperimentojnë me Internetin

by Einar

Post image for The XX eksperimentojnë me Internetin

The XX, grupi britanik i rrymës Indie formuar në 2008 po bën një eksperiment me albumin e ri, Coexist.

Në faqen e tyre ata kanë vënë në dispozicion një hartë e cila tregon se si linku referues i tyre po shpërndahet në të gjithë globin. Ndërkohë që shikoni si shpërndahet mund të dëgjoni dhe këngët e albumit.

Sa herë që vizitohet linku në fjalë faqja kërkon të identifikojë vendndodhjen tuaj me anë të GeoLocation.

Për ta provuar dhe ju mund të klikoni Linkun Referues.

Projekt interesant dhe viralitet i merituar.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: