distanca

Post image for Si të vraponi

Profesori i biologjisë evolutive në Harvard, Daniel Lieberman, jep pesë këshilla se si mund të vraponi në distanca të gjata dhe pa u dëmtuar [lexo më shumë…]

Post image for Përtej syrit njerëzor

Teknologjia sfidon kufinjtë e perceptimit njerëzor. Nga fotomikrografia tek astrofotografia, madhësia dhe distanca nuk janë më pengesa, përmes slowmotion dhe timelapse, tashmë na lejohet të shikojme kohën dhe njerëzimin në një dritë të re [lexo më shumë…]