digg

Twitter i ri

Ndërfaqja e re duket bukur! Sigurisht duhet parë nëse ky ndryshim do ketë impakt pozitiv apo negativ në komunitetin e cicëruesve, duke pare eksperiencën negative që perjetoi rrjeti i famshëm social [lexo më shumë…]

Historia e Internetit

Historia e Internetit

Ky është artikulli i katërt i serisë mbi “Historia e Internetit”. Këtu kam sjellë dhjetëvjeçarin 1999 – 2009 dhe datat më të rëndësishme të tij. Mos harroni të lexoni dhe artikujt e tjerë besoj është një lexim i këndshëm [lexo më shumë…]

Username & Password :)Të memorizosh fjalëkalimet është diçka e vështirë, nëse jeni një përdorues i internetit atëhere padyshim keni një mori fjalëkalimesh në trurin tuaj, ose më keq akoma 1 fjalëkalim të vetëm që e përdorni në çdo faqe [lexo më shumë…]