cutline

Wordpress

Wordpress

WordPress ka një komunitet shumë të gjerë dhe pjestarët e këtij komuniteti kontribuojnë me themes të ndryshme falas për këtë platformë. E vetmja kërkesë e tyre është që të linkoni tek adresa e tyre dhe tu atribuoni krijimtarinë (kërkesë mëse e arsyshme).

Nëse jeni në kërkim të një theme për blogun tuaj. Më poshtë kemi listuar 10 themes të cilat ne kemi gjykuar si më të bukurat [lexo më shumë…]