css

buzeqeshje_eklipsi.gifNëse si platformë për faqen tuaj keni zgjedhur WordPress-in, përveç thjeshtësisë së tij, normalisht jeni familjarizuar dhe me plugin-ët, numri masiv i tyre është impresionues [lexo më shumë…]

webdesign

Krijimi i një faqe interneti kërkon ide të qarta dhe mbi të gjitha një profesionalizëm të lartë. Me këtë artikull ju drejtohemi webmasterave të rinj me disa këshilla që ne mendojmë se duhen patur parasysh. Jemi të sigurtë që pikat të përmendura si më poshtë nuk janë të vetmet rregulla që duhen ndjekur por ne këto i konsiderojmë si më elementaret dhe rrjedhimisht më të nevojshmet [lexo më shumë…]