cracker

the_pirate_bay_logo_eklipsi
Gjyqi kundrejt Pirate Bay mund të ketë përfunduar, por kjo nuk do të thotë se dhe përkrahësit e tij do të tërhiqen, dhe do braktisin miqtë e tyre.

Me qëllimin për të vënë diçka në pah dhe jo me vullnetin për të dëmtuar në mënyrë serioze, një programues i zoti ka arritur të futet dhe të ndryshojë faqen e internetit të “Motion Picture Association of America” [lexo më shumë…]

rubyvsphpNëse ndonjë nga ju ka provuar të vizitojë adresën e Ruby on Rails, në orët e fundit, do kishte vënë re pamjen klasike për domain-et e skaduar. [lexo më shumë…]

Sophos duket i vendosur per tu mesuar dicka cracker-ave , virus-writer-ave: ne nje shkrim ka ftuar keta te fundit te ndryshojne zanat duke pare qe kur perfundojne ne duart e drejtesise pasohen me denime te renda. Sophos-i citon denimin me 30 vjet burg te nje crackeri ukrahinas 25vjecar , Maksym Yastremskiy (aka Maksik) , fajtor per penetrimin e sitemeve te TJ Maxx. [lexo më shumë…]