CPU

Vlc logo

Vlc logo

VLC është një nga playerit që përdor më shumë, më shumë për faktin që është i lehtë, si program nuk merr shumë CPU, natyrën e tij open-source dhe opsionet e shumta që ofron [lexo më shumë…]

KMPlayer

KMPlayer

Ekzistojnë me mijëra programe, “Media Players”, të cilët ju ofrojnë mundësinë për të parë video në kompjuterin tuaj. Nga ky numër i madh programesh kam zgjedhur një të cilin përdor personalisht dhe mendoj që është më i mirë se të tjerët [lexo më shumë…]