cookie

Flash Cookies

Flash Cookies

Po, Flashi ka ekuivalentin e saj të “cookies”, gjithashtu të vështirë për tu eliminuar!

Ndryshe nga “cookies” tradicionale të browserave, cookie-t e Flash janë pak a shumë të panjohura nga përdoruesit e web-it dhe [lexo më shumë…]

firefox-searchFirefox, ka si opsion që kërkimet në Google i kthen duke u bazuar në gjuhën e providerit të shërbimit të internetit të vendit ku jetoni,
nëse jeni në Itali në default Google do ju japë përgjigjet nga Google.it, e njëjta gjë nëse jeni në Gjermani Google.de apo Francë
Google.fr.

Sot do ju tregojmë një truk të thjeshtë se si të bëni të mundur që rezultatet të dalin gjithmone nga Google.com, pa patur problemet e mësipërme [lexo më shumë…]