Comodo

Jemi ne 2009 , njerezit tani preferojne te blejne edhe ndermjet internetit.Kjo per shume arsye , per te kursyer dhe avantazhe te tjera…

Avantazhi kryesor eshte pasi ju lejohet njerezve te lundrojne neper kategori te ndryshme pa u larguar nga shtepia , te krahasojne cmimet ne sa dyqane online te kene deshire , gjithashtu te porositin sa me shume artikuj qe mund tju lejoje xhepi [lexo më shumë…]