chrome

Post image for Si të ç’aktivizojmë Java në browser?

Ky artikull vjen si rrjedhojë e një pyetjeje bërë tek peshkupaujë.
Gazetarë të fushës së sigurisë vënë në dijeni për këtë problem të Java dhe gjithashtu informojnë për problemet që mund të shkaktojë në vazhdim [lexo më shumë…]

Post image for LeanBack & CouchMode

LeanBack dhe CouchMode:
Leanback i YouTube është oferta e fundit menduar-për-tv nxjerrë në përdorim për përdoruesit e faqes. [lexo më shumë…]

Konkurrenca

Nëse hapni një biznes është e natyrshme që të tregoheni të kujdesshëm mbi konkurencën tuaj! Të shikoni se çfarë po bëjnë ata dhe të merrni hapat e duhur për të mos lejuar që ata të marrin copëza nga pjesa e tregut tuaj! E njëjta situatë është edhe me faqet dhe bizneset online, i njëjti princip [lexo më shumë…]

Versioni Alpha i Browser-it Google Chrome për Linux

Thumbnail image for Versioni Alpha i Browser-it Google Chrome për Linux

Skuadra e cila po zhvillonte versionin Open-Source të browser-it të Google për Linux ka lëshuar versionin Alpha të browser-it më të ri në Web.

Lexo artikullin e plotë →

Lufta e Browserave rifilloi, Safari,Chrome beta & IE8

Tani mund të thuhet që lufta e browserave po ndizet sërish. Pikërisht pasi Google vendosi në dispozicion browserin e tij Chrome në versionin beta, sërish, edhe Microsofti nuk ka vonuar dhe ka bërë të ditur që do lëshojë edhe ai versionin Internet Explorer 8

Lexo artikullin e plotë →