censure

Post image for Interneti ne greve! Stop SOPA & PIPA.

Të mërkurën, më 18 janar, një pjesë e konsiderueshme e internetit mori pjesë në grevën (e cila po vazhdon edhe në këto momente) për të protestuar legjislacionin që është propozuar para Kongresit Amerikan. Nëse projekt-ligji, i njohur si “Stop Online Piracy Act” do aprovohet ai do ketë një ndikim te madh në përdorimin e internetit në SHBA dhe në botë [lexo më shumë…]