celulari

Google Wallet

Google Wallet është një aplikacion Android i cili transformon celularin në një portofol. Ruan në mënyrë virtuale versione të kartave të kreditit plastike në telefonin tuaj [lexo më shumë…]

Idea

Idea

Në këtë artikull do ju sjellim disa truke popullore, është pikërisht populli i cili i ka zbuluar, jo shkolla jo universiteti por eksperienca e përditshme, e cila herë pas here na mahnit. Konfirmohet pikërisht fakti që mëndja njerëzore ka një aftësi dhe elasticitet të larmishëm [lexo më shumë…]