celulare

Post image for Sapo keni blerë një smartphone të ri apo një tablet android? Lexoni këtë artikull për ta shfrytëzuar atë sa më mirë!

Sapo bleva një ________! Cfarë aplikacionesh duhet të shkarkoj?

Atëherë lexoni më poshtë…

Disa nga këto aplikacione mund të jenë të njohur nga shumë prej jush, disa jo. Ato që janë të famshëm nuk do kenë një përshkrim afër linkut të shkarkimit [lexo më shumë…]

Post image for Open Signal Maps, shikoni rrjetet pa fjalekalime

Open Signal Maps përdor celularët smartphone si testues, duke seleksionuar vendndodhjen e antenave të celulareve dhe fuqinë e tyre [lexo më shumë…]

Google Ads

E mbani mend ku ishit diten kur doli Facebook? Po Google, si motorr kërkimi?

Teknologji të tilla të afta të ndërrojnë kulturën njerëzore, gati asnjëherë nuk njihen që nga momenti që ofrohen. Duken jo të rëndësishme fillimisht, por më vonë gjejmë veten tonë të varur çdo ditë nga këto shërbime [lexo më shumë…]

Dhjetevjecari digjital, 2000-2009

Nëse do ndalonim të mendonim për ndryshimet që kanë ndodhur në vitet nga 2000-2009 do vinim re që ky do quhej “Dhjetëvjeçari digjital”. Në këtë periudhë kohore është kaluar nga një sasi prej 300 milionësh në 1.7 miliardë përdoruesish të internetit

Lexo artikullin e plotë →

Google blen AdMob

Google sot ka lajmëruar firmosjen e një marrëveshje për të blerë AdMob, provider teknologjie i reklamave për celularët

Lexo artikullin e plotë →