bug

Post image for Gjendja aktuale e Facebook! Nje permbledhje statistikash.

Në kohën e postimit të këtij artikulli, 36088 ishte nr i personave të zotuar që do braktisnin (kanë braktisur) Facebook tek faqja QuitFacebookDay. Arsyeja e këtij vendimi nga ana e tyre ishte problematika e privatësisë që kohët e fundit po rrethonte këtë rrjet social. Sulmet, skepticizmi dhe kritikat ndaj Facebook erdhën nga e gjithë bota e Internetit dhe [lexo më shumë…]

YouTube

YouTube

Përdoruesit e YouTube të cilët kohët e fundit po provojnë të bëjnë upload video të ndryshme, po hasin në probleme…

Vetë proçesi kërkon një kohë të gjatë veçanërisht videot me cilësi HD, normalisht nëse tentoni të bëni upload një video afërsisht 10 minuta me kualitet HD, upload do kërkojë afërsisht 1 orë, ndërsa konvertimi do kërkojë disa orë të tjera [lexo më shumë…]

ubuntu-904-jaunty-jackolope-eklipsiQë sot është i disponueshëm versioni i ri i ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope ((një kafshë mitologjike e Shteteve të Bashkuara, USA)). Ubuntu, një nga versionet më të përdorur të linux-it, është i bazuar mbi debian dhe del në tre versione zyrtare ubuntu me [lexo më shumë…]