blogje

Google

Google

Sipas Pingdom, Shifrat e Google janë marramëndëse! Vizitorët ditorë të tij janë 620 milionë (ja kalojnë blogut tonë me 20 milionë 😛 ), sasia e informacionit ditor llogaritet tek 20 Petabyte, pak më pak se 20.000 punëtorë në të gjithë botën [lexo më shumë…]

rrjetet sociale Kur flasim për rrjete sociale, ekzistojnë disa mënyra dhe rrugë për tu lidhur me të tjerët, jo vetëm individë por edhe kompani apo organizata. Ju mund ti ndiqni ata në faqe si [lexo më shumë…]