blerje

facebook-money-eklipsiNjë Grup Rus, Digital Sky Technologies, ka ofruar të investojë me një shumë prej 200 milionë $ në Facebook Inc.

Nuk është akoma e qartë nëse Facebook ka pranuar apo jo ofertën, megjithëse kompania në fjalë kohët e fundit ka patur bisedime me firma të ndryshme rreth një mundësie për tu zgjeruar akoma më shumë [lexo më shumë…]

paypal_logosvg

Cfare nevojitet te hapesh nje llogari ne Pay-Pal ?
Adresa juaj e e-mailit dhe nje , bllok shenimesh.

Sa kohe duhet ?
Pay-Pal -it i duhen nga 2-3 dite per te verifikuar llogarine tuaj bankare. [lexo më shumë…]

Jemi ne 2009 , njerezit tani preferojne te blejne edhe ndermjet internetit.Kjo per shume arsye , per te kursyer dhe avantazhe te tjera…

Avantazhi kryesor eshte pasi ju lejohet njerezve te lundrojne neper kategori te ndryshme pa u larguar nga shtepia , te krahasojne cmimet ne sa dyqane online te kene deshire , gjithashtu te porositin sa me shume artikuj qe mund tju lejoje xhepi [lexo më shumë…]