Biznes

Post image for Vjeshta po afron.

Vera po ikën dhe po i lë vendin Vjeshtës. Plazhi tashmë dalë-ngadalë do boshatiset, çadrat do mbyllen, shazllonet do mbushin sërish bodrumet dhe e përditshmja do rikthehet në jetën tuaj. Nëse ju jeni si shumë të rinjë shqiptarë që jetojnë në Tiranë, mund të mendoni se nuk ka shumë për të bërë rreth e rrotull qytetit [lexo më shumë…]

Konkurrenca

Nëse hapni një biznes është e natyrshme që të tregoheni të kujdesshëm mbi konkurencën tuaj! Të shikoni se çfarë po bëjnë ata dhe të merrni hapat e duhur për të mos lejuar që ata të marrin copëza nga pjesa e tregut tuaj! E njëjta situatë është edhe me faqet dhe bizneset online, i njëjti princip [lexo më shumë…]

Keshilla mbi Facebook

Facebook është pa dyshim “Big Brother” i Internetit, të paktën kjo është ndjenja që të gjithë po fillojnë të perceptojnë, sidomos me ndryshimet e herë pas hershme të privatësisë që po bëjnë.

Aktualisht me opsionet në “Default”, Facebook, arrin të mbledhë informacione të detajuara mbi të gjithë përdoruesit e tij, si psh adresat e tyre, anëtarët e familjes, pikëpamjet fetare, politike, lidhjet e ndryshme [lexo më shumë…]

200 milione dollare per Facebook

Një Grup Rus, Digital Sky Technologies, ka ofruar të investojë me një shumë prej 200 milionë $ në Facebook Inc. Nuk është akoma e qartë nëse Facebook ka pranuar apo jo ofertën, megjithëse kompania në fjalë kohët e fundit ka patur bisedime me firma të ndryshme rreth një mundësie për tu zgjeruar akoma më shumë

Lexo artikullin e plotë →

Marketing i dobet ! Cfare eshte ?

Nese deshironi qe te zhvilloni nje marketing te sakte dhe frytdhenes, ju duhet te dini se si te evitoni mashtrimet, dhe se si te

Lexo artikullin e plotë →