Bill Gates

Edukimi online

Pas pesë vjetësh, falas, në web do keni mundësinë të gjeni leksionet më të mira në Botë – tha Bill Gates në konferencën e Techonomy që u mbajt në Lake Tahoe, Kaliforni, në gusht të vitit të kaluar. “Do jetë më mirë se çdo Universitet” [lexo më shumë…]

Tatuazhe

tatuazhe

Nuk besoj se mund të ketë vlera artistike një artikull i tillë 🙂 por tregon më së miri çmendurinë dhe pasionin e njerëzve për teknologjinë [lexo më shumë…]