bashkimi europian

Post image for Sot u firmos nga ana e Bashkimit Europian ne Tokio ACTA, Marreveshja Tregtare Kundra Falsifikimit

Sot në Tokio, BE dhe 22 shtetet anëtare të saj, zyrtarisht nënshkruan ACTA, Marrëveshjen e Tregtisë Kundra Falsifikimit. Lëvizja globale e qytetarëve të organizuar për të kundërshtuar SOPA dhe PIPA tani ka një objektiv të ri dhe duhet të përqëndrohet në mposhtjen e ACTA, e cila ka ndikim global [lexo më shumë…]

Privatesia

Privatesia

Ikona e privatësisë

Një shembull i thjeshtë dhe konkret mund të shikohet tek bluzat tuaja, ikonat të cilat ju tregojnë si duhet të lahet ajo, jane pikërisht ideja që qëndron pas këtij propozimi rreth privatësisë [lexo më shumë…]