argetim

Post image for Vjeshta po afron.

Vera po ikën dhe po i lë vendin Vjeshtës. Plazhi tashmë dalë-ngadalë do boshatiset, çadrat do mbyllen, shazllonet do mbushin sërish bodrumet dhe e përditshmja do rikthehet në jetën tuaj. Nëse ju jeni si shumë të rinjë shqiptarë që jetojnë në Tiranë, mund të mendoni se nuk ka shumë për të bërë rreth e rrotull qytetit [lexo më shumë…]

Kliko

Kliko

Të gjesh çfarë të bësh rreth e rrotull qytetit nuk është shumë e veshtirë. E vështirë ama është të gjesh diçka interesante. Në ndihmë, kësaj radhe, ju vjen platforma e re e eventeve Kliko. Kur ju keni kohë të lirë aty mund të konsultoni eventet më të fundit rreth e rrotull qytetit tuaj [lexo më shumë…]