apple

Post image for “Stay hungry, stay foolish.” Steve Jobs 1955 – 2011

Një citim nga fjalimi i mëposhtëm i Steve Jobs në hapjen e vitit shkollor të 2005 në universitetin e Stanford [lexo më shumë…]

Post image for StoryFun – Nje projekt interesant nga Ardit Bajraktari

Ardit Bajraktari është krijuesi i aplikacionit StoryFun (Në Anglisht, duke qenë se i drejtohet tregut të gjerë botëror). Momentalisht ai është i punësuar full time tek yammer por gjate kohës së lirë, duke ndjekur pasionin e tij, ka krijuar aplikacionin në fjalë [lexo më shumë…]

Levizjet e 1 iPhone

Dy studiues të sigurisë online, Alistair Allan dhe Peter Warden, kanë zbuluar që iPhone i Apple mban të dhëna mbi spostimet e përdoruesve të tij duke ruajtur çdo detaj të kësaj lëvizjeje në një file sekret në aparaturë, të cilat, pastaj, kopjohen dhe ruhen tek [lexo më shumë…]

JooJoo duket e lezetshme!

JooJoo përdor një sistem operativ të ndërtuar nga Fusion Garage dhe koha e ndezjes është llogaritur të jetë 9 sekonda. Eshtë i shpejtë dhe sapo hapet nga HomePage dërgon përdoruesin direkt tek shërbimet që ai mund të përdorë

Lexo artikullin e plotë →

Cohen Vs Apple, lufta e domain nuk perfundon ketu!

Londer – Pas nje konflikti te shkurter Apple ka arritur te fitoje te drejten mbi dominin itunes.co.uk bazar mbi faktin qe mban titullin tregtar te markes te jukeboxit qe shperndan muzike me pagese ne Internet.

Lexo artikullin e plotë →

Lufta e Browserave rifilloi, Safari,Chrome beta & IE8

Tani mund të thuhet që lufta e browserave po ndizet sërish. Pikërisht pasi Google vendosi në dispozicion browserin e tij Chrome në versionin beta, sërish, edhe Microsofti nuk ka vonuar dhe ka bërë të ditur që do lëshojë edhe ai versionin Internet Explorer 8

Lexo artikullin e plotë →