Antivirus

Norton Antivirus 2009

Norton Antivirus 2009

Norton antivirus 2009 është një nga antiviruset më të mirë momentalisht në treg, gjithashtu është një nga antiviruset më të fuqishëm.

Kjo që do ju sjell sot është një ofertë 9 mujore [lexo më shumë…]

Post image for Microsoft Security Essentials, Antivirus falas

Më në fund është lëshuar nga Microsoft versioni i parë zyrtar i Microsoft Security Essentials, një antivirus falas për të gjithë kompjuterat e pajisur me sistemin operativ Windows. Në veçanti, tre sistemet e fundit ose Windows XP (të paisur me Service Pack 2 ose 3), Windows Vista dhe të riut Windows 7.

[lexo më shumë…]

Post image for Shkarko Norton Internet Security Falas

Norton është një nga Antivirusët më të njohur në produktet e sigurisë në Internet. Kemi vënë re që shumë nga pëdoruesit e kompjuterave preferojnë të përdorin Norton Antivirus dhe Norton Internet Security për të mbrojtur Windows-in e tyre nga viruset, spyware, malware [lexo më shumë…]

Phishing ne Facebook kini kujdes, picoband.be

Thumbnail image for Phishing ne Facebook kini kujdes, picoband.be

Sot në inbox të gmail më kishte ardhur një mesazh nga një nga miqtë që kam në Facebook, e di që nuk është nisur me qëllim, por me sa duket personi në fjalë ka rënë pre e këtyre mashtrimeve dhe egziston mundësia e lartë që dikush të ketë në dispozicion të dhënat e profilit të […]

Lexo artikullin e plotë →

Nje virus i ri ne horizont, Sophos lajmeron

Programi JSRedir-R, njohur me emrin Gumblar, mund të përdoret nga kriminelët e hapësirës virtuale për të seleksionuar informacione sensibël të përdoruesve dhe gjithashtu për vjedhje të identitetit të këtyre të fundit.

Lexo artikullin e plotë →

Shkarko “Avira Antivir Premium Genuine License”, falas per 6 muaj

Nga te gjithe programet e antiviruseve te disponueshem, Avira eshte nje nder me te besuarit. Avira AntiVir Premium ofron nje mbrojtje nga viruset, worms, trojans, rootkits, phishings, adware, spyware, bots nga shkarkimet “drive-by”.

Lexo artikullin e plotë →