animacion

Post image for Evolucioni i makines se Formula1

Ne këtë video, animacion, ju mund të shihni 60 vite projektim të makinës së Formula 1 kondensuar në një minutë. Çdo makinë është ajo fituese nga sezoni përkatës [lexo më shumë…]

Post image for Shkalla e Universit 2

Para disa viteve doli animacioni i parë Shkalla e Universit ndërtuar nga studio primaxstudio dhe postuar tek blogu funkyfish. Tani vjen versioni i dytë i këtij animacioni, i zgjeruar [lexo më shumë…]

History of the Internet from Melih Bilgil on Vimeo.

Një video shumë e bukur e cila shpjegon lindjen e internetit dhe evolucionin gjer në kohët tona [lexo më shumë…]