amerikane

Post image for Kinoditar nga 1945

Një kinoditar nga viti 1945 – ngjarjet i përkasin periudhës pas dorëzimit të Gjermanisë, por para disfatës së Japonisë [lexo më shumë…]

Hulu

Hulu

Kohë më parë ju kemi mësuar me anë të një tutoriali se si të shikonit Hulu.com duke përdorur një program i cili kishte aftësinë të kamuflonte adresën tuaj të ip në një adresë ip Amerikane, pasi Hulu.com është një faqe interneti që mund të shikohet vetëm brënda kufinjve Amerikane dhe i dedikohet publikut Amerikan!

Sot me një tutorial të detajuar [lexo më shumë…]