amerikan

Post image for 28 vjet në planetin Tokë

Google Maps në partneritet me Institutin Gjeologjik Amerikan, NASA, dhe revistën Times kanë hartuar në një video imazhet satelitore.

Video shtrihet në një periudhë prej njëzet e tetë viteve të fundit duke na treguar se si Toka [lexo më shumë…]

Post image for Kërcënime të reja në infrastrukturën e Internetit

Në këtë fjalim të mbajtur në Mars të 2012 në konferencën e RSA, Bruce Schneier, një ekspert sigurie amerikan [lexo më shumë…]

Post image for Cfare ndikimi pati greva e 18 janarit! Nje permbledhje.

Dje me datë 18 janar 2012 Interneti mori pjesë në një grevë, (iniciativë e reddit), duke bllokuar hyrjen dhe shërbimet tek faqet pjesëmarrëse, në protestë të projektligjeve të propozuara në kongresin amerikan, SOPA dhe PIPA [lexo më shumë…]