ambient

Jasteku Glo

Nëse je një nënpunës zyre apo një i fiksuar pas lojrave online apo internetit, mund të kalosh kohën më të madhe të orëve duke fiksuar një ekran, duke mos shijuar, prekur, nuhatur, pra duke mos përdour shumë nga senset e tua [lexo më shumë…]

Telefoni “Window” është një produkt i konceptuar nga “Seunghan Song”. Ai është i aftë të bëjë parashikime të sakta të motit dhe gjithashtu ekrani i tij reflekton gjëndjen klimatike që gjëndet jashtë në ambient [lexo më shumë…]