Amazon

Post image for Permbledhje: Beteja e pare e Informacionit ne Web. Zgjidhni anen tuaj!

Një përmbledhje të shkurtër si fillim rreth Julian Assange mund ta lexoni tek bbc.  Për të krijuar një ide të mënyrës së menduarit të Assange mund ti hidhni një sy shkrimeve tek blogu i tij para se të krijonte [lexo më shumë…]

Jemi ne 2009 , njerezit tani preferojne te blejne edhe ndermjet internetit.Kjo per shume arsye , per te kursyer dhe avantazhe te tjera…

Avantazhi kryesor eshte pasi ju lejohet njerezve te lundrojne neper kategori te ndryshme pa u larguar nga shtepia , te krahasojne cmimet ne sa dyqane online te kene deshire , gjithashtu te porositin sa me shume artikuj qe mund tju lejoje xhepi [lexo më shumë…]