albin malelli

Post image for Krijoni Kode QR dhe BarCode qe deshironi ne menyre te thjeshte

Wolfram Alpha është një motor kërkimi për të gjitha llojet e informacioneve, duke përfshirë informacione statistikore, të dhëna social-ekonomike, matematikore, shkencore [lexo më shumë…]

WebDay

WebDay

26 Qershor 2010 është dita në të cilën Webmasterat & Programuesit shqiptarë do takohen dhe do diskutojnë mbi projektet e tyre në ambientet e “Universitetit Planetar” duke ofruar njohuritë dhe duke diskutuar mbi tematika të cilat interesojnë botën e [lexo më shumë…]