adventureland

Post image for Nuk mund te arrihen 500 milione miq pa bere disa armiq!

Një histori mbi krijuesit e rrjetit social, Facebook. Ndoshta do e shikoj. Në fillim mendoja se do ishte një dokumentar, i tipit të Michael Moore, mbi historine se si u vodh kodi i Facebook apo raportet e Mark Zuckerberg me shokët, ku secili nga ta shpaloste faktet dhe të vërtetat e tij, por jo, me sa duket është film në kuptimin e plotë të fjalës [lexo më shumë…]