adobe

Adobe

Adobe

Ka një arsye se pse nuk quhet “Adobe PDF reader” por “Acrobat reader” apo “Adobe reader”, është një sistem kompleks. Leximi i PDF-ve është një nga funksionet e shumtë të tij [lexo më shumë…]

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Kjo nuk është diçka e vogël! Mos vallë Adobe po bën një hap gjigand, para të tjerëve, në fushën e AI (Inteligjencës Artificiale) [lexo më shumë…]

Flash Cookies

Flash Cookies

Po, Flashi ka ekuivalentin e saj të “cookies”, gjithashtu të vështirë për tu eliminuar!

Ndryshe nga “cookies” tradicionale të browserave, cookie-t e Flash janë pak a shumë të panjohura nga përdoruesit e web-it dhe [lexo më shumë…]