addon

Mbroni llogarinë e Twitterit

Gjatë 2009, kemi parë shpeshherë “balenën” e Twitter 🙂 dhe sulme të herë pas hershme na kanë detyruar të qëndrojmë jashtë llogarisë tonë. Në parashikimet e 2010 McAfee ka raportuar që rrjete sociale si Twitter dhe aplikacionet nga palë të treta [lexo më shumë…]

video-workshop-eklipsi

Ky addon për firefoxin që do ju tregojmë sot, ju lejon që të shkarkoni videot tuaja të preferuara nga shumica e adresave të internetit nga ku mund të shikohen video. [lexo më shumë…]

mp3-da-youtube-eklipsi

Sa herë keni shikuar videot tuaja të preferuara në Youtube dhe keni dëshiruar ti shkarkoni në kompjuter si këngë Mp3 ? Ky addon i Firefoxit shton një link “Convert and Download as MP3” afër videos së Youtube. [lexo më shumë…]