ACTA

Post image for Zhvillimet e fundit mbi ACTA!

TechDirt raporton se gjatë ditëve të fundit protestat në Poloni kanë sjellë në ndryshimin momental të mendimit të qeverisë Polake mbi ACTA duke ndaluar ecjen e saj [lexo më shumë…]

Post image for Sot u firmos nga ana e Bashkimit Europian ne Tokio ACTA, Marreveshja Tregtare Kundra Falsifikimit

Sot në Tokio, BE dhe 22 shtetet anëtare të saj, zyrtarisht nënshkruan ACTA, Marrëveshjen e Tregtisë Kundra Falsifikimit. Lëvizja globale e qytetarëve të organizuar për të kundërshtuar SOPA dhe PIPA tani ka një objektiv të ri dhe duhet të përqëndrohet në mposhtjen e ACTA, e cila ka ndikim global [lexo më shumë…]