3gp

KMPlayer

KMPlayer

Ekzistojnë me mijëra programe, “Media Players”, të cilët ju ofrojnë mundësinë për të parë video në kompjuterin tuaj. Nga ky numër i madh programesh kam zgjedhur një të cilin përdor personalisht dhe mendoj që është më i mirë se të tjerët [lexo më shumë…]

WinX DvD

WinX DvD

WinX DVD Ripper Platinium, është një program profesional për të bërë rip Filmat/shows në DVD, për ti ruajtur në kompjuterin tuaj, apo për ti spostuar me anë të USB. Programi ofron shpejtësi të mëdha në rip-imin e filmave, një proçes stabël dhe cilësinë më të mirë Audio/Video [lexo më shumë…]

youtubehdeklipsiYoutube tani ka bere te mundur edhe shikimin e videove ne format HD. Videoklipe te ndryshme tanime jane ne dispozicion te perdoruesve ne kete format , problemi qendron qe nuk egziston nje opsion ne faqen e tyre per ta shkarkuar videon, ketu vjen ne ndihme [lexo më shumë…]