1 prilli

Post image for 1 prilli 2013 në web

Ashtu si vitin e kaluar edhe kësaj radhe po ndjekim traditën e postimit të shakave më të bukura në web me rastin e ditës së, gënjeshtrave, 1 prillit.

E fillojmë me shakanë e Google: [lexo më shumë…]

Post image for 1 prilli 2012 ne web

Para se të filloni të shikoni gënjeshtrat e shumta në web për ditën e 1 prillit më parë mund të shikoni historinë e festës e cila shpjegohet në videon mëposhtë [lexo më shumë…]

Timmp

Me sa duket është i aftë të indeksojë 130 miliardë faqe! Artikujt në Internet mbi të, të gjithë datojnë 1 prill. Online arrita te gjej vetem pak artikuj mbi këtë motor kërkimi, duke specifikuar që ishte krijuar nga një [lexo më shumë…]

Iku dhe 1 prilli

Iku edhe 1 prilli 2010, po ora ka kaluar 00:00 dhe @mbreti3gut në twitter na kujton që nuk duhet të gënjejmë më! – Ah sikur të mos gënjente më njeri…

Lexo artikullin e plotë →