Si krijohet një fjalëkryq?

by Einar

Post image for Si krijohet një fjalëkryq?

Ishte një kohë kur fjalëkryqet, falë humoristëve tanë, u kthyen në fenomen shoqëror.

Ishte pikërisht telekomedia Fundi I Marrëzisë të cilën mund ta shikoni online për hir të nostalgjisë, dhe pse jo për të kujtuar se dikur humori në televizionet shqiptare ishte cilësor, që më tërhoqi të postoj videon e mëposhtme se si krijohet një fjalëkryq.

Një fakt tjetër interesant është se Will Shortz është i vetmi person në botë i cili ka një diplomë të shkollës së lartë në enigmistikë dhe është personi që ndërton fjalëkryqet për gazetën e famshme New York Times.

Në këtë video mund të shikoni prapaskenat e krijimit të një fjalekryqi.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: