Si funksionon Interneti?

by Einar

Post image for Si funksionon Interneti?

Në videon mëposhtë World Science Festival na jep një shpjegim të thjeshtë dhe të kuptueshëm se si funksionon Interneti. Si, paketat e të dhënave, lundrojnë nëpër cirkuitet, telat dhe kabllot nëntokë, arrijnë serverin ku hostohen dhe kthehen pas, i gjithë proçesi zgjat më pak se 1 sekond.

{ 1 comment… read it below or add one }

Henri September 20, 2012 at 7:49 pm

Ca ishin kto hub-s me sakte dhe sa te tille ka ne Evrope (nk shqiperi nk besoj se ka) ?

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: