Shopping ne metro

by Einar

Post image for Shopping ne metro

Kore e Jugut, Tesco ka krijuar një dyqan virtual në metro nga ku pasagjerët mund të blejnë produkte të ndryshme nga raftet virtuale të projektuara në mur.

Me anë të telefoneve, duke i drejtuar për nga kodi QR mbi produktin e dëshiruar, ata arrijnë ti porositin dhe ti vendosin në shportën e tyre. Pasi mbarojnë së zgjedhuri produktet, paguajnë, dhe produktet ju dorëzohen në adresën e dëshiruar.

burimi: AdverBlog

{ 1 comment… read it below or add one }

Rubin June 25, 2011 at 5:05 pm

Eshte vertet interesante, ide shume gjeniale, me teper kosto per konsumatorin.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: