Shkarkoni Winx DVD Ripper Platinium, Falas

by er10n

WinX DvD

WinX DvD

WinX DVD Ripper Platinium, është një program profesional për të bërë rip Filmat/shows në DVD, për ti ruajtur në kompjuterin tuaj, apo për ti spostuar me anë të USB. Programi ofron shpejtësi të mëdha në rip-imin e filmave, një proçes stabël dhe cilësinë më të mirë Audio/Video.

WinX DvD Ripper Platinium

WinX DvD Ripper Platinium

Ekziston edhe një version free i programit WinX DVD Ripper, por këtu po flasim për versionin premium i cili ka shumë më shumë opsione të sofistikuara të cilat do plotësojnë nevojat tuaja për të bërë Rip DVD. Programi në fjalë mund të bëjë Rip edhe DVD e mbrojtura dhe suporton të gjitha opsionet e versionit free.

WinX DVD Ripper Platinium i njeh në mënyrë automatike Vidoet në DVD. Struktura e DVD shfaqet automatikisht në ndërfaqen e programit me videon kryesore të selektuar në default. Ndërfaqja e përdoruesit është e qartë, dhe opsionet për konvertim të DVD në formate të ndryshme që suportohen nga iPod, PDA apo Zune janë të vendosura afër opsioneve të përgjithshme.

Opsionet e WinX DVD Ripper Platinum

* Rip DVD ne formate te ndryshme si AVI, FLV, WMV, MPEG, MP4, etj
* Rip DVD per ta pershtatur per aparate si iPhone, iPod, PSP, PDA, Zune, Mobile phone, etj
* Suporton ne menyre automatike sinkronizimin dhe transferimin e videove te konvertuara tek aparatet ne fjale.
* Rip DVD audio ne file MP3.
* Suporton kapjen e screenshot nga Video DVD
* Mund te shtoni apo te hiqni subtitles per videon perfundimtare.
* te gjithe parametrat video/audio mund te rregullohen per te optimizuar cilesine e audio/video.
* Shpejtesi shume te medha per ripim, gjer ne 300%-500% kohe reale.
* Kualiteti me optimal video/audio
* I lehte per tu perdorur dhe 100% i qendrueshem (stable)
* Formate per Input: DVD Normale, DVD te mbrojtura me CSS, region 1-6, Sony ArccOS, DVD komerciale.
* Formatet per Output: AVI, WMV, FLV, MP4, MPEG, iPod, iPhone, Apple TV, PSP, PDA, 3GP, Zune, Music, XviD, DivX, JPG, BMP

Çmimi origjinal i WinX DVD Ripper Platinium është 24.95 $. Por për një kohë të limituar (gjer më 31 Tetor 2009), mund të shkarkoni falas, WinX DVD Ripper Platinium!

Si të shkarkoni Falas WinX DVD Ripper Platinium.

1. Vizitoni faqen e ofertës.

2. Shikoni per butonin ‘Free Download’ dhe klikojeni për të shkarkuar instaluesin.

3. Instalojeni programin dhe përdoreni! Asnjë kod për ta rregjistruar nuk do ju kërkohet.

Vini re, oferta skadon me 31 Tetor 2009. Ndaj shkarkojeni para se të mbarojë!

{ 1 comment… read it below or add one }

Gjergji Kokushta October 10, 2009 at 7:46 pm

Shume faleminderit per lajmerimin – keto jane raste te mira per te patur programe me pagese – FALAS!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: