Shkarko Taskbar te Windows 7 per Xp

by Einar

viglance_windows7_taskbar_eklipsiTaskbar-i që ofron Windows 7 (( Sistemi i ri operativ i microsoftit)), është shumë i këndshëm estetikisht dhe gjithashtu shumë funksional, me ikonat e mëdha që ju lejojnë të kaloni nga programi në program në mënyre të shpejtë. Gjëja më e këndshme është që tani mund ta shijoni këtë mundësi edhe në Windows Xp, me ndihmën e një programi të quajtur ViGlance.

viglance_windows7_taskbar_eklipsi_2

ViGlance transformon taskbar e Windows Xp në atë të Windows 7. Ikonat me përmasat 48×48, pamjet në PNG, transparenca dhe efektet, të gjitha në Xp tuaj, ky program bën një emulacion të taskbarit të Windows 7.

Momentalisht ofrohet taskbari i Windows 7 por në të ardhmen do jenë të disponueshme edhe versionet për Windows Vista-n.

downloadShkarkoni taskbar e Windows 7 për versionin Xp.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: