Shkarko pa limit, Skipscreen

by er10n

skip-screen-eklipsiTe gjithë i njohim adresat e file sharing, si Rapidshare apo Megaupload. Janë adresa te cilat ne këmbim te një abonimi me pagesë [Premium Service] të lejohet të shkarkoni file të ndryshëm të cilët hostohen në serverat e tyre, filma, albume muzikorë, lojra etj etj. Nëse abonoheni evitohet pritja dhe gjithashtu sasia e lejuar për shkarkim është shumë më e madhe. Problemi tjetër qëndron në faktin që ata të cilët provojnë të shkarkojnë file me përmasa të mëdha duhet të presin shumë kohë nga file në file, gjë që sigurisht është e mërzitshme.

Sic e thotë vete emri i shtesës: Skip that shit, Skipscreen është një shtesë e browserit për të mbikaluar kohët e pritjes. Përdoruesve të Firefoxit ju vjen në ndihmë kjo shtesë e cila eviton kohët e pritjes për adresa si:

* Rapidshare
* Megaupload
* DepositFiles
* Divshare
* Linkbucks
* Link-protector
* Zshare
* ShareBee

Përdorimi i tij është shumë i thjeshtë dhe nuk ka nevojë për asnjë lloj konfigurimi, mjafton të shkoni në faqen e shtesave dhe ta instaloni, ristartoni browserin, shkoni në një nga faqet e mësipërme dhe skipscreen do bëjë të gjithë punën për ju.

Në faqen e Megaupload, me anë të skipscreen ju lejohet të shkarkoni pa asnjë limit ((asnje limit ne MB)), mjafton që filet të shkarkohen 1 nga 1.

downloadShkarko Shtesën e Skipscreen për Firefox-in

{ 2 comments… read them below or add one }

Guximi April 16, 2009 at 10:49 pm

http://www.dvdvideosoft.com/downloads/download-free-studio.htm

program shum i mire per konvertimin e videove ne mp3 wma etj.

Reply

Einar April 17, 2009 at 12:37 am

Guximi mos ke dashur te pergjigjesh te ky postimi ketu http://www.eklipsi.com/konverto-kenget-ne-cdo-lloj-formati/

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: