Shkarko Key falas per Everest Ultimate Edition

by Einar

everest-ultimate-edition

Everest Ultimate Edition

Everest Ultimate Edition, është një program që ofron diagnostikime dhe informacione bazë të sistemit operativ. Gjithashtu jep mundësine për të modifkuar dhe personalizuar konfigurime të ndryshme të sistemit tuaj

Shkarkoni një ‘Product Key’ falas për Everest Ultimate Edition

Më poshtë keni të shpjeguar proçedurën që duhet të ndiqni për të marrë falas Product Key.

vizitoni këtë faqe interneti dhe vendosni emrin, mbiemrin dhe email-in tuaj, të cilin e përdorni në raste të tilla

everest-eklipsi-1

Formulari që duhet të plotësoni

Product Key për programin Everest duhet të ju vijë në inbox-in e emailit tuaj.

Vizitoni këtë faqen për të shkarkuar programin dhe instalojeni atë.

Startoni programin, dhe klikoni mbi opsionin “Enter the Product Key”, tani mund të vendosni kodin i cili ju ka ardhur në email.

everest-eklipsi

Vendosni Product Key

Programi tani është i zhbllokuar dhe funksionon në versionin e tij të plotë.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: