Shkalla e Universit 2

by Einar

Post image for Shkalla e Universit 2

Para disa viteve doli animacioni i parë Shkalla e Universit ndërtuar nga studio primaxstudio dhe postuar tek blogu funkyfish. Tani vjen versioni i dytë i këtij animacioni, i zgjeruar, me zbulimet/informacionet më të fundit.

Prezantimi në fjalë mund të shikohet me anë të videos, ose mund të luhet me të në mënyrë interaktive.

Për të lozur me të në mënyrë interaktive mund të klikoni tek butoni start mëposhtë dhe të lëvizni shkallën sipas dëshires tuaj, gjithashtu për të patur më shumë informacione mbi objektet qe shikoni mund të klikoni mbi to.

burimi: htwins

{ 2 comments… read them below or add one }

Valmir February 10, 2012 at 4:42 pm

E mrekullueshme.. Me quditi ai objekti Minecraft World! (:

Reply

Familja February 15, 2012 at 12:42 am

Interesante megjithse nuk e kuptoj dhe shume moralin e kesaj video,
Gjithsesi kam nje prezantim me PowerPoint qe eshte shume here me mire se kjo 😛
Po pata kohe ta ktheje ne video do beni nje teme apo jo 😀

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: