Sa i madh është Universi me të vërtetë?

by Einar

Post image for Sa i madh është Universi me të vërtetë?

Fillimisht, për të vendosur gjërat në perspektivë, mund ti hedhim një sy live planetit tonë, Tokës.

Pastaj mund të bëjmë një hap më të madh dhe shikojmë sistemin tonë diellor.

Pastaj, avash avash, mund të fillojmë të njihemi me yjet, si psh.

Epsilon Ursae Majoris:
arusha e madhe

Alpha Herculis:
alfa herkulis

Alpha Pegasi:alfa pegasi

Një pasqyrim interaktiv na lejon të ndërveprojmë me të, duke klikuar mbi yjet, dhe na lejon të mësojmë gjëra të reja mbi to. Klikoni tek take a tour për të parë një prezantim të shkurtër.

Yjet

Dhe kjo është vetëm galaksia jonë! Po Universi sa i madh është?

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: